Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

В Україні зросли продажі нових легкових авто

 
 
Продажі нових легкових автомобілів в травні 2016 року виросли на 54% в порівнянні з травнем 2015 року - до 4,422 тис. Од., Що на 21,5% менше, ніж в успішному квітні поточного року.


За даними експертів, таким чином, ринок нових автомобілів продовжує демонструвати позитивну динаміку з двозначними показниками, а спад в порівнянні з квітнем був цілком очікуваним.


«По-перше, в травні традиційно затяжні свята знижують активність покупців в першій половині місяця. По-друге, з 1 травня ряд операторів зіткнувся зі складнощами в реєстрації проданих авто через колапс з системою сертифікації. Цей фактор позначився і на підсумкових показниках. По-третє, частина покупців все-таки вирішила почекати і дочекатися, чим закінчиться історія з лібералізацією імпорту б / у авто », - пояснюють аналітики.


Однак, на їхню думку, більш ніж двократне зростання авторинку - це хороший позитивний меседж.


«Український авторинок продовжує відновлюватися і за п'ять місяців дилери вже реалізували 22,2 тис. Авто (майже на 56% більше, ніж за той же період 2015 року)», - повідомляє AUTO-Consulting.


Лідером українського авторинку в травні, як і раніше залишається Toyota, не змінилися власники другого (VW) і третього місць (Renault), а на четверте місце вийшла KIA (в квітні займала шосте місце), відтіснивши з нього Skoda.


У травні змогли поліпшити свої позиції Ford, ZAZ, Nissan, Suzuki (зафіксовано найбільше зростання продажів за місяць), Lexus, Land Rover, Volvo.


«Показово, що Lexus зміг повернути собі статус« номер три »на українському ринку Premium, відтіснивши з цієї позиції Audi. Лідирує ж серед покупців розкішних авто як і раніше BMW, яка вже не перший місяць входить в ТОП-10 найпопулярніших марок », - відзначають експерти.


За матеріалами uaprom.info


02.06.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта