Запорізький обласний союз промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал», Запорізька обласна федерація роботодавців  
 
Логін:
Пароль:
Пошук:




«Візитка» Вашої компанії у форматі Інтернет-сторінки

 
В результаті швидкого росту популярності інформаційного порталу Союзу potencial.org.ua, пошукові системи видають в першій десятці своїх результатів пошукові комбінації, зміст яких пов'язаний з інформацією, розміщеною на сторінках нашого порталу. Як приклад, Ви можете задати в пошуковій системі google.com.ua повну назву компанії члена Союзу і отримати на одному з перших місць посилання на інформаційний портал.

Виходячи з вищезазначеного, пропонуємо Вам створити на інформаційному порталі Союзу (в розділі «Члени Союзу») «візитку» Вашої компанії, у форматі Інтернет – сторінки. Це дозволить подавати цільовим відвідувачам потрібні дані лаконічною, компактною, найбільш інформативною формою, та значно розширить круг Ваших клієнтів.

Вартість даної послуги – 250 грн. без ПДВ.


Реквізити для оплати:

розрахунковий рахунок № 26009001323972 в ЗАТ «ОТП Банк» м.Київ,

ідентифікаційний код Банку 21685166, МФО Банку 300528.

Одержувач платежу: ПП«ВІР.СЕРВІС» (код ЄДРПОУ 36246840).

Призначення платежу: «За інформаційно-консультативне обслуговування».

ПП «ВІР.СЕРВІС» платник єдиного податку за ставкою 10%.


У випадку, якщо Вас зацікавили наші пропозиції, просимо зв'язатися з нами за телефоном (061) 223-04-22, контактний спеціаліст Растворов Владислав.


23.09.2009  
 
Анонс на русском языке

Радіо "Великий Луг"